Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

barnabas_666

24. 9. 2008 20:35
hm

"Na toho, kdo přistihne svoji ženu, nebo jinou příbuznou při cizoložství a zabije nebo zraní jednoho z nich, se nevztahuje žádný trest"..

Co když se nějaká muslimka zúčastní swingers party?

0 0
možnosti

Vikina

24. 9. 2008 22:48
Re: hm

Koukám, že bychom si z toho islámu mohli i něco převzít.

0 0
možnosti

Arth-

23. 9. 2008 21:12
Je to jen otázka času...

v takovém tom historickénm významu. Islám je teď ve fázi zhruba 15 století, kdy Evropa svítila hranicemi pro čarodějnice a vlastní rodiče povolávali jesuity, aby vyhnali ďábla z jejich dětí...

Stejně jako se tehdy leskla zbroj "křížových rytířů", dnes bouchají miny teroristů...  jde jen o jiný projev téhož: "šířit svou víru, pochopitelně jedinou pravou, ohněm i mečem...".

Nezbývá než doufat, že lidstvo i tohle období přežije... stejně jako přežilo militantní katolíky...  a před nima militantní Indy....  a po nich militantní - ještě nevím co.

Takže vzdělání pomůže - zejména v tom, že probudí mozky ochočené vírou a zblblé propagandou. Přeju nám všem - a vám, ženám s kápí, zejména - aby to netrvalo příliš dlouho.

0 0
možnosti

honzajaka

20. 9. 2008 22:17
milá Aisho

Jistě vaše náboženská kniha obsahuje spoustu nádherných veršů, ale problém bude asi v lidech samotných. Pokud propagujete islám, já myslel že hlavní znak náboženství je pokora, ale u Vás a Vám podobným nevidím ani náznak jakékoliv pokory, zato dostatek arogance to bude asi ten hlavní problém

0 0
možnosti

Forrrest

18. 9. 2008 22:28
Nabozenstvi vs moralka

Problem koranu (tak jako i bible) je v tom, ze moralni pravidla jsou tam strasne pomotana - kazda z techto knih si sama protireci, jednou rika to, podruhe presny opak. Velky problem je ten, ze v nekterych pasazich jsou formulovany - z pohledu dnesni evropske civilizace - NAPROSTO NEPRIJATELNE!, nehumanni myslenky. To, co o islamu pise Aisha, je polovina pravdy, druha polovina je na strankach pravdaoislamu.cz a v nechvalne proslule Fitne.

Zvracena moralni pravidla jsou tak velkym problemem, jak hluboko jsou v urcitem spolecenstvi zakorenena. Take zalezi na tom, co ty koreny zivi. Nabozenstvi jsou, diky svym zdrojum "posvatne pravdy" - svatym kniham, takovymi typickymi "ziviteli". Velmi ztezuji reseni situace v rozumnem case, prirozenou cestou. 1) Nemeni se, nevyviji, neprizpusobuji se zmenam v usporadani spolecnosti.

0 0
možnosti

Forrrest

18. 9. 2008 22:31
Re: Nabozenstvi vs moralka

2) Diky nim se clovek muze s klidnym svedomim rozhodnout spachat temer jakkkoli barbarsky cin ci zaujmout jakykoli nelidsky postoj. A hned si ve sve "pravdive knize" najde, ze je to OK, protoze blabla... Takto si snadno omluvi jakekoli chovani: vezneni, zabijeni, muceni a jine nasilnosti, utlacovani zen, potirani jinovercu a bezvercu, homosexualu... Pokud chce takto jednat, urcite nebude venovat pozornost jinym castem, ktere tvrdi opak: nezabijes, chovej se k druhym tak, jak chces, aby se oni chovali k tobe... (tyto jsou btw vybornym nastrojem propagandy, a take omluv, vyhybani se odpovednosti za zlo zpusobene privrzenci viry)

Reseni, prekonani urciteho negativniho zpusobu mysleni, nemuze vyjit (nikdy nevyslo) z nabozenske ideologie samotne. Musi prijit zvenci. Je treba usmernovat, "vychovavat" lidi do takove miry, aby pro ne bylo prirozene vybrat si tu spravnou "verzi" vykladu nab. moralky.

0 0
možnosti

osvetitel

18. 9. 2008 22:04
Coto tam meles nicku "proctonejde" na treti strance?

Proc me podsouvas 11.zari,kdyz ja jasne pisi o teroristicke akci Muslimu s Jersey City,kteri se plno let pred tim 11.zari,pokouseli vybouchnout to WTC,v te podzemni garazi!Take nebyli vsichni bezdetni, tak co delali v USA?8-oNejspis to same jako ti,co zavrazdili svoji dceru!Jses zrucny demagog ale na me si musis privstat!Co se tyka toho 11.zari,kterym podle tebe chtela USA oduvodnit valku v Iraku a proto podle tebe to vse naraficila ,tak si uvedom ty bambulo,ze USA mela tolik duvodu jit na Sadama,ze nepotrebovala nic tak drastickeho jako to 11.zari,i kdyz nepopiram ze to Bushovi nahralo!Otom Iraku rozhodli spolecne demokrate i republikani, a mohli tak ucinit i bez 11.zari ty ne moc chytry bambulo

0 0
možnosti

osvetitel

18. 9. 2008 22:12
Re: Coto tam meles nicku "proctonejde" na treti strance?

Ps.On nekdo snad Sadama vinil ze ty teroristicke akce v USA mel na svedomi ON?8-oVinen byl krome tech ZHN,hlavne zato zese snazil jit vte dobe kdekomu antiami na ruku, a provokoval jak mohl,at uz v tom jidlo za olej,pranim spinavejch penez pro Kajdu,nebo tim ze chtel prez ten olej prejit na euro,aby mohl izolovat USA a narusit svetovou rovnovahu!To je to posledni co tam Bush potreboval,pokud chtel valcit s teroristy! To ze to tam dodatecne zvoral je jina vec!Ale na sesazeni Sadama ,ktereho USA udelala,mela USA pravo i duvodu dost i bez 11.zari!

0 0
možnosti

blondynka111

18. 9. 2008 20:15
Dobry den, Aisho

Nekupovali si bohati krestane pred par set lety propustky za vrazdy, ktere spachali? Jinak je skoda, ze Islam nepokrocil s dobou tak jak krestanstvi a ze vetsina muslimu by Vas za Vas nazor odsoudila. Moc pekne ;-D;-D Zdravi i pepina.........a za salam dam i karmu!

0 0
možnosti

aisha

18. 9. 2008 20:21
Re: Dobry den, Aisho

zdravím tebe i pepinu :-), díkyV

saláááááááááámek

0 0
možnosti

theofil.bentley

18. 9. 2008 17:41
Hezky exkurz do cizi kultury,...

zjevne stale plati: kdo prilis studuje uceni nepritele, propada mu...  (prosim neberte toho "nepritele" prilis vazne :o)

0 0
možnosti

Hrustic

18. 9. 2008 17:56
Re: Hezky exkurz do cizi kultury,...

Tak tak, v Evrope je treba peclive vazit slova ;-) :-/

0 0
možnosti

paltt

18. 9. 2008 17:32
pro »Abdullah 31« a jeho islamske bratry

Tak ja jsem pry blbecek, protoze jsem zareagoval na zjevne lzi milostive muslimky?

Vis milej zlatej s uterkou na hlave, podivej se na fakta:

Ne kazdy muslim je teriorista, ale skoro kazdy terorista je muslim. Ne kazdy muslim bije a ponizuje zeny, ale drtva vetsina to dela a ostatni muslimove tomu neradstvu, tleskaji. Ne kazdy muslim chce hned ted do raje znasilnovat 72 panen, ale UPLNE VSICHNI tomu veri a doufaji, ze po smrti se do sveho muslimskeho raje dostanou. Co tam asi budou delat? To v co veri!

0 0
možnosti

kion1

18. 9. 2008 17:36
Re: pro »Abdullah 31« a jeho islamske bratry

A těm pannám se po každém styku zacelí blána, aby ostatní nepřišli zkrátka;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti

Hrustic

18. 9. 2008 17:12
Rozdil

Jako je rozdil v tom jestli takove ciny vychazeji z Islamu nebo "muslimskych tradic" ?

Pro me zadny :-/

0 0
možnosti

Tuubeen

18. 9. 2008 17:18
Re: Rozdil

Podstatný. "Muslimská tradice" je jiná v Paštunsku a úplně jiná v Číně.

0 0
možnosti

kion1

18. 9. 2008 17:10
Volič Národní strany

To proctonejde:

Takže lepší vraždy ze cti,než uvolněné poměry?!!!

Ale vždyť jestli se Vám to nelíbí, běžte tam odkuď jste přišli8-o???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikdo tu vás hnuslimy nedrží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-©

Je to náš styl života, naše vidění světa, takže běžte tam kde nebudou"uvolněné poměry"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Třeba do(Y), nebo Íránu, ale myslím , že to vyjde nastejno;-DRv

0 0
možnosti

proctonejde

18. 9. 2008 17:15
Re: Volič Národní strany

aj kion1 mas asi problem s pameti co? Ja v CR neziji...... [>-]Ceskou jsem a stale budu.... i kdyz obcas se za CR stydim.....;-(

0 0
možnosti