Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kion1

18. 9. 2008 13:27
Volič Národní strany

Doufám, že si z Italů vezmeme příklad,a postavíme islám mimo zákon, jako hnutí potlačující základní lidská práva a svobody.Po celé Evropě se díkybohu, začínají objevovat takové první vlaštovky konečně rozumného chování!!!

http://www.narodni-strana.cz/clanek.php?id_clanku=3206

0 0
možnosti
K

kion1

18. 9. 2008 13:13
Volič Národní strany

Co řekli o islámu sami muslimové, co neměli úplně (Y) v hlavě(žel bohu jich v celé historii je zoufale málo):

Mustafa Kelam Paša (Atatürk, zakladatel moderního Turecka):Islám je absurdní teologie nemorálního Beduína.Islám je hnijící mrtvola, která otravuje naše životy.Ibn Hayzm (myslitel a filosof):O koránu

Korán je politický program a celým jeho smyslem je rozšiřování islámské říše. Bůh nikdy neláká své věřící na sex, ale korán to dělá, protože je dílem prohnaného proroka Mohameda, který stvořil svůj vlastní koncept Alláha, aby ukojil svůj nenasytný chtíč po ženách, moci a penězích.

0 0
možnosti
K

kion1

18. 9. 2008 13:14
Re: Volič Národní strany

Dr. Evhad (profesor)O prorokovi

Myslím, že jsme zešíleli, když nazýváme zloděje a násilníka prorokem.O koránu

“Korán” není nic jiného než špinavý návod, který je odrazem Mohamedovy zkažené mysli. Nikdy nedostal žádné zjevení, jak věří muslimové; místo toho všechny oklamal.

Osobně si myslím, že korán je vhodný jako toaletní papír, 1500 let stará hromada odpadků a roztrhaného papíru, výtvor chorého zlého šarlatána jménem Mohamed Loupežník.

KDYBY SE MUSLIMOVÉ ŘÍDILI VÝROKY TĚCHTO LIDÍ, NIKDY BY TENHLE ODPORNÝ MOR NEMĚL ŠANCI!!! 

0 0
možnosti
FF

Filipek31

18. 9. 2008 12:52
Já si nedovedu představit, že bych zabil svojí sestru kvůli

čemukoliv. Je to prostě hrůza a barbarství!

0 0
možnosti
1A

1049an

18. 9. 2008 12:49
Kdyby ...

... se vraždy ze cti proroku Mohamedovi nelíbily, určitě by proti nim nějak vhodně zasáhl. Nebo nezasáhl? Pak se naskýtá otázka - proč ne?

0 0
možnosti
A

aisha

18. 9. 2008 13:27
Re: Kdyby ...

zřejmě vraždy ze cti se za dob proroka nevyskytovaly, potom proč se k tomu vyjadřovat....

navíc pokud berete vraždu ze cti jako vraždu, tak proti ní se Korán staví

0 0
možnosti
PK

Korby

18. 9. 2008 12:33
Vzajemny respekt? Co to je?

Nikdy bych si nemyslel, ze se svym nazorem budu nekdy stavet proti jakemukoliv nabozenstvi a svobodu viry. Ale muslimove islam zneuzivaji a odkazuji se na nej pouze tehdy, pokud se jim to hodi. 

Evropa se bude muset rozhodnout, jestli chce prezit, nebo byt multikulturni. Bohuzel islam neni nabozenstvi, ktere by melo misto v Evrope!!! O tuto problematiku jsem se zajimal a cetl koran a mimo jine sokujici veci, ktere jsem tam nasel, je tam i psano, ze "verit, znamena take zabit vsechny neverici." Je to pro vetsinu sveta nepochopitelne, ale muslimove neuznavaji jinou viru, nerespektuji svobodu nabozenskeho vyznani a vzdelani ma na jakoukoliv zmenu pouze minimalni vliv. 

Teroristicke utoky v Londyne spachali vzdelani muslimove, kteri jeden den zili stejny zivot, jako lide v zapadni Evrope a den druhy zabijeli ve jmenu Alaha!

0 0
možnosti
A

aisha

18. 9. 2008 13:29
Re: Vzajemny respekt? Co to je?

věřit neznamená zabít všechny nevěřící. Verše není možno brát vytržené z kontextu a bez znalosti historických údajů...

0 0
možnosti
E

ephemeroptera

18. 9. 2008 12:24
Pokrytectví Islámu

Vsechno v islamskem světě je dokonale pokrytecké... vraždy ze cti prováděné naprosto bezectnými lidmi bezectným způsobem, manželství na jednu noc, aby se muslim mohl vyspat s prostitutkou, ale vse aby bylo podle Koránu, neplatí se úrok, protože je to nemravné, ale místo toho platí podíl na zisku, muslimové využívají všech výdobytků západní civilizace (mobily, pocitace, auta, letadla...) a přitom ji chtějí zničit nebo si ji podrobit, arogantně si myslí, že jedinou knihou, kterou v životě potřebují je Korán (proto jsou asi tak hloupí a sáty kde je převládajícím náboženstvím Islám podle toho taky tak vypadají). Pro mě je a vždy bude Islám = pokrytectví.

0 0
možnosti
A

aisha

18. 9. 2008 13:33
Re: Pokrytectví Islámu

manželství na jednu noc je praktika šíitů, nikoli sunna muslimů. Podle mě je to též zástěrka pro prostitici:-(. Korán není jediná kniha muslimů, a vzdělávání se je muslimovi nařízeno. Jinak samozřejmě váš názor vám brát nebudu, ten můj je jiný.

0 0
možnosti
TK

trdelnik

18. 9. 2008 12:17
Islam = fuj !!!

0 0
možnosti
TK

trdelnik

18. 9. 2008 12:13
To se deje ve jmenu mirumilovneho Islamu.

Takze je to v pohode.

0 0
možnosti
A

aisha

18. 9. 2008 13:34
Re: To se deje ve jmenu mirumilovneho Islamu.

ještě jednou: vraždy ze cti se nedějí ve jménu islámu, ale ve jménu zvrácených tradic.

0 0
možnosti
UNVK

u nás v kocourkově

18. 9. 2008 12:05
neviňte islám ....

každé náboženství, které nectí lidský život stojí proti člověku ... a jako takové patří na index

0 0
možnosti
RB

erben3

18. 9. 2008 14:07
Re: neviňte islám ....

A to jsou všechna, kromě buddhismu. Ostatní náboženství se sice zaštiťují humanismem a ochranou života, ale jak se naskytne šance, že odněkud se posype majeteček, vraždili by všichni i vlastní babičky.

0 0
možnosti
FF

Filipek31

18. 9. 2008 12:04
Už mě unavuje

neustálé vymlouvání muslimů na to, že to či ono v koránu není a že je to problém té či oné části obyvatel a přitom se stále dějí naprosto příšerné zločiny proti lidskosti ve jménu koránu. Přestaňte se, vážení muslimové, vymlouvat!  Když s tím, údajně většina z vás nesouhlasí a v koránu to také není, koukejte s tím něco dělat. Co nás poučujete, jak to mají řešit v negramotných komunitách v islámských zemích? Nebo je to tak, že v islámských zemích (ať to je či není v Koránu) by Vás, jako ženu, nidko neposlouchal? Nebo je to jenom příhodná zástěrka? Hmmm?

0 0
možnosti