Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

ShadowBoo

14. 8. 2008 7:12
Takovým já říkám

Bubáci. Opravdu i když jdeme s manželem nakoupit do obchoďáku a náhle se vedle mě takovéhle "strašidlo" vyskytne, opravdu se leknu. Nemyslíte si Aisho, že by bylo lepší, kdybyste přestala dělat takovéhle divadlo. Vaše dítě bude trpět kvůli Vašemu přesvědčení. Nic ve zlém, ale níže někdo vyjádřil, že Vám Islám dává jen možnost, abyste se stala provokatérkou a s tím souhlasím také. I když Vás neznám, okamžitě jsem vás za to odsoudila. Stále ještě v naší zemi žije většina lidí, kteří jakmile uvidí Vaši zahalenou postavu, ihned Vás odsoudí a na tom nic nezměníte, tohle opravdu chcete? jen malou otázku..Na co si to hrajete?;-(

0 0
možnosti
JM

Hucul

14. 8. 2008 9:09
Re: Takovým já říkám

Bubaci, to je dobry. Tady se jim vsem rika "skeble", protoze svedske slovo "musslor" se velmi podoba oznaceni muslimu. Kamaradka jim rika "chalibaby" bez rozdilu pohlavi, coz je takove malebne, jako Alibaba, ale i jako chali-baba, chalifatni baba, ale hlavne to zni jako arabstina s tim Ch na zacatku. Ja jim rikam "zenske ve stanu", protoze na ne nic lepe nesedi. Cela vec by byla mnohem vice humorna, kdyby ty zenske ve stanu nevysavaly socialnim parazitovanim ekonomiku statu, jemuz platim horentni dane.

0 0
možnosti
I

Ibitamuno

14. 8. 2008 0:27
P.S. Mam rad cernou barvu na zenskych,

ale ceho je moc, toho je prilis!!!

Mate doma zrcadlo? Zkuste pred nim stravit nejmene pul hodiny a divat se na sebe, vydrzite to??? Kde je v islamu prikazano chodit jako strasidlo v cernem?

Pripominate mozkomory z Harryho Pottera!Rv

0 0
možnosti
1

1lilly

14. 8. 2008 0:18
aisho,

taky by mě zajímala praktická stránka vašeho života v ČR, jakou máte nebo měla práci (jestli jste na mateřské)nebo co by ste ráda dělala nebo můžete dělat, vzhledem na vaše oblečení, dnes jsem si uvědomila že nostíte niqab ne jenom hijab, jak Vás to omezuje neomezuje

bré ráno

0 0
možnosti
I

Ibitamuno

14. 8. 2008 1:25
Re: aisho,

Prakticky zivot je asi dost tezky pro salonni muslimku,ktera chodi cela zabalena do cerneho sukna, vsadim se, ze nekteri se leknou, kdyz ji vidi na ulici.;-) Lizat zmrzlina ci jist hot dog se v tom neda, to uz jsme zjistlili, ze;-D

Manzela si muze vzit jen muslima, takze to bude dost tezke nejakeho najit. V predesle diskusi uz jsme se dozvedeli, ze je svobodna matka, takze zivot urcite nema lehky. Ono je tezke byt svobodna matka Ceska neverici, natoz pro salonni muslimku, kdo by ji chtel? Pro muslima je zkazene zbozi, ma dite, neni panna, nemuslima si vzit nemuze. Jen je mi lito jejiho ditete. Uprimne. Predstavte si, ze se vase matka vrhne na ideologii poustniho proroka a zahali  se do cerneho sukna.

0 0
možnosti
I

Ibitamuno

14. 8. 2008 0:11
Kdyz vam tak vadi Jezis, proc jste se

nedala na judaismus??? Tam ho take nepovazuji za Boha, za Spasitele, ale jen za historickou postavu. Jenze je dost tezke konvertovat k judaismu, narozdil od rychlokursu islamu, ze?

Pani salonni muslimka opet vysvetluje , proc je muslimka. Priznejte se, byla jste prumerna a zmatena a islam vam nabidl byt provokativni a jina, bohuzel se vam tezko bude hledat manzel mezi ceskymi muzi;-D

Zajimave, jak islam je tolerantni a nabidl vam odpovedi na vsechno. Odborne se tomu vymyty mozek;-D

0 0
možnosti
A

aisha

14. 8. 2008 7:15
Re: Kdyz vam tak vadi Jezis, proc jste se

Kdo vám řekl, že mi vadí Ježíš. Ježíše bereme jako proroka, ne jako "jen historickou postavu". Pokud máte zájem, dejte se na judaismus sám.

Zatím my přijde, že se za proroka vydáváte vy;-D, tím co mi předpovídáte ;-D. jenže já beru Muhammada jako posledního z Proroků, takže ani vaše předpovědi nijak neberu.

0 0
možnosti
PI

Páter I.

14. 8. 2008 0:00
Na čem by měl zapracovat současný islám ?

cit. Aishy : " ....

Snažit se o sjednocení komunity, udělat džihád ve vlastních řadách, a pak se teprve snažit ukázat islám ostatním. .."

Zajímavý názor, vedoucí k zamyšlení ...

0 0
možnosti
1

1lilly

13. 8. 2008 23:27
aisho,

proč nosíte rukavičky? měla jsem za to, že chodidla a ruce mohou být nezahaleny?

0 0
možnosti
W

wood

13. 8. 2008 23:11
Paní Aisho,je Vaše víra plnohodnotná?

Uznejte, že každá víra je plnohodnotná,(tzn.Budhistická,Hinduistická,

Muslimská,Taoistická,Křesťanská,

Šintoistická,Židovská,Pravoslavná ...) a každá další,která učí  a obyvatele naší zeměkoule dodržovat určité meze slušnosti abychom tady spolu přežili.

Takže Vy, ani nikdo jiný, nemůže určovat plnohodnotnost víry.RvRv;-)

0 0
možnosti
W

Wolf778

13. 8. 2008 23:01
Před časem

přímo ve vysílání BBC na velice podobnou otázku odpovídal jakýsi představitel jedné z nejortodoxnějších skupin muslimských pošahanců v Somálsku. Akorát nebyla řeč o něčem tak nepředstavitelném jako ateismus, nýbrž o nedůsledných muslimech, kteří se nemodlí 5x denně.

 

Vypověděl něco v tom smyslu, že by za nimi přišli v míru a poprosili je, aby se dali na správnou cestu víry. Pokud by odmítli, přišli by za nimi znovu, a pak ještě jednou. Pokud by stále odmítali, zavřeli by je (teď už nevím jestli s jídlem nebo bez jídla) a nepustili by je, dokud by se nepolepšili. Tož asi tak :-)

0 0
možnosti
K

kion1

13. 8. 2008 22:51
Volič Národní strany

Běž si těmi svými úchylnými kydy někam do islámské země , tady na to není nikdo zvědavý.Tam budeš jistě exotická a zajímavá:-)Rv

0 0
možnosti
JZ

Vagabundinha

13. 8. 2008 22:31
Pár otázek

Aisho, kdyby se Česká republika stala chalífátem podle Vašich představ, měla bych nadále právo zůstat ateistkou, chodit nezahalená, nedodržovat půst, jíst vepřové?

0 0
možnosti