Diskuse

Vousáč, který změnil svět

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

misaviki

18. 5. 2011 14:31
Dobře vám tak

Dobře vám tak, nemáte se producírovat s hadrou na hlavě, ve které vypadáte jako že máte o kolečko míň a kolegyně v práci do vás nebudou rýpat. Nezlobte se, ale říkate si o to sama.A není to žádný boj za svobodu vyznání. Proč si prostě nemůžete v klidu věřit a nedávat to najevo? Já jsem věřící a nikdo v práci o mě to neví - proč by taky měl? Vaše hadra na hlavě nemá nic společného s vírou, v naší společnosti stačí pro to být cudně oblečená nosit dlouhé sukně a nepřehánět to s výstřihy. Přesně to samé bych řekla slečně, která by v SA vyrazila v ultramini a topu nad pupek.

0 0
možnosti

Ormir

5. 5. 2011 9:13
Muslimové nedostali žádnou nálepku

Vyznáváte prostě ideologii, která je narozdíl od ostatních náboženství násilnická, netolerantní a rasistická a velmi se podobá fašismu.

0 0
možnosti

Gwen D.

4. 5. 2011 16:01
Chvalim vymenu fotku, z cerne na barevnou

Ale .... no nic. Dneska budu hodna. No jeden vousac hotov, dalsi v poradi.... Svet se zmenil jeho zivotem, svet se zmeni jeho smrti.

0 0
možnosti

aisha

5. 5. 2011 6:16
Re: Chvalim vymenu fotku, z cerne na barevnou

jen ten šátek je ještě moc do čela, co :-)... Možná se svět změní a snad to nebude k horšímu

0 0
možnosti

fext

4. 5. 2011 11:53
wahhab

V čem se vousáč z hlediska wahhabismu provinil?

0 0
možnosti

aisha

5. 5. 2011 6:17
Re: wahhab

třeba tím, že se nechoval jako muslim...(?)

0 0
možnosti

apoc9

4. 5. 2011 10:23
...

A já myslel, že to bude článek o Mohammedovi. No, on to zas takový rozdíl není. ;-D

0 0
možnosti

sphagnum

4. 5. 2011 12:32
Obzvlášť tento odstavec na Mohameda sedí

Člověk (?), který dával zdarma návod pro ostatní na vstupenku do ráje a nikdy ji sám nevyužil. Proč? Záleželo mu snad tolik na štěstí druhých? Nevěřil snad sám svým slovům? Manipuloval snad s ostatními? Myslím, že odpověď je celkem nasnadě.

Sám prorok se taky držel v bitvách vzadu;-D Vrána k vráně a usáma k mohamedovi sedá...

0 0
možnosti

Rilian

4. 5. 2011 10:19
Nebyl ten vousáč muslim?

A to muslim velmi oddaný a toužící ze všech sil sloužit Aláhovi? Nepokládal za nejlepší službu svému bohu ozbrojené násilí a teror. Neradoval se celý muslimský svět, když se po teroristické akci jeho organizace Al-Kaída zřítila newyorkská "dvojčata", ve kterých zahynuly tisíce lidí. Neproklínají denodenně miliony muslimů USA jako "velkého Satana"? Kde se bere ta nenávist, kde koření? A neříkejte mi, že nemá původ v islámu.

0 0
možnosti

radobea

4. 5. 2011 11:54
Re: Nebyl ten vousáč muslim?

A víte i co někteří Křesťané si myslí, že po nich Bůh chce, ikdyž vůbec to s křesťanstvím nemá nic společného? Taky jsou to zajímavé kousky...  A ono, že USA, ve své politice v těchto zemích nejednalo vždy zrovna nejlépe snad nikdo nebude zapírat, a že těch mrtvých lidí má a svědomí naprosto srovnatelně. Pak už je jen otázkou, kdy se toho chytně nějaký psychopat s ambicemi, a celou svoji kariéru postaví na kreténských myšlekách. Bohužel, lidé si neuvědomují, že když se násilí oplatí násilím, tak nezmizí, naopak je potom dvojnásobné... A to by si mohla  uvědomit i západní politka, že násilím žádné násilí nevyžene, jen ho posílí. tato nenávist opravdu nemá spojení v Islámu. Myšleky Usamy byly jen  účelné spojení nesourodých myšlenek tak, aby propagandou mohlo oblbout dostatek lidí. Stačí že někomu zemřel člen rodiny pod palbou USA... Stoupence má hned...

0 0
možnosti

Martin V2

4. 5. 2011 9:13
On byl naprosto nepodstatný

Co je podstatné - peníze od ropných šejků a imáni šířící nenávist bez ohledu na to zda Usáma žije nebo ne, pro ně je podstatné že ďábel jsou nevěřící.

0 0
možnosti

ddannnn

4. 5. 2011 9:08
...

Islám = zlo. S Ladinem nebo bez něj. Tečka.

0 0
možnosti