Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

C.V.

7. 9. 2010 14:40
Islám v ČR

Jednoduše, necpěte sem islám. Nechcem dopadnout jako anglistán, holandstán nebo jinej nově vznikajicí tatarstán v evropastánu. Islám, byl, je a vždy bude, víra násilí a netolarence. Nekecejte nám tu blbosti o tom že, je tomu jinak. Lidé nejsou slepí a hluší. Naštěstí se u nás v poslední době v tomto ohledu zlepšuje informovanost i přes obrovské snahy multikultů a pseudohumanistů o mlžení. To že se tady máte jako pr.. v žitě a máte islámskou pohodovou rodinku je možné ale nedochází Vám že, jakmile Vás tu bude víc,na jdenom místě, tak okamžitě se budete radikalizovat s obrovskou touhou a vůlí o poislamštění celeho okolí. Islám je barbarská víra, která se od středověku nijak nereformovala a vše chce do středověku opět uvrhnout !!!

0 0
možnosti
MK

mamarena

7. 9. 2010 14:43
Re: Islám v ČR

...zlepšuje informovanost! To jste mě teda pobavil! ;-D Vy budete asi hodně studovanej, co? ;-D

0 0
možnosti
G

garumna

7. 9. 2010 14:34
Salonni muslimky

tady protestuji, neuvedomujice si, ze to, ze jsou pred zakonem rovny muzum je jen a pouze diky nasi ustave.

To, ze u nas ma tyrana zena moznost odejit do azyloveho domu, ze znasilnena zena nebude potrestana za sve znasilneni, ale naopak, ze nasilnik pujde za mrize, ze svedectvi zeny ma stejnou vahu jako svedectvi muze, je jen diky nasi ustave a nasemu sekularizovanemu pravu. Jiste by je stejne zachazeni cekalo napr. v Jemenu, ze?

Jinak islam povazuji za velice netolerantni a postradajici jakoukoli uctu k vire jine. Uz jenom to, ze ja jako krestanka muslima nazyvam muslimem a on me nazyva modlosluzebnici svedci o respektu k vire jinych, ze Aiso????

0 0
možnosti
Z

Zawgat_Mohammed

7. 9. 2010 14:40
Re: Salonni muslimky

I v islamu jsou zeny pred zakonem rovny muzum. V islamu zena muze rovnez odejit a ma pravo si u soudu stezovat i na to, ze se jeji muz nemyje a soud to resi. Za znasilneni take neni potrestana a nasilnik naopak dostane namisto smesnych 5 let trest smrti. Svedectvi muze a zeny maji ruznou vahu podle toho, do jake oblasti problem resi, v nekterych pripadech plati vice slovo muze, v jinych slovo zeny, zavisi take na znalostech a duveryhodnosti svedka.

Jemen neni islam.

Islam nenazyva krestany modlosluzebniky, pouze ty z nich, kteri se modli k soskam a obrazum. A to JE modlosluzebnictvi, co se vam na tom slove nelibi?

0 0
možnosti
Z

Zawgat_Mohammed

7. 9. 2010 14:32
Biti zeny

V Koranu se nepise nic o tom, ze je muzi dovoleno bit zenu. "Bijte je" je pouze preklad do nekterych jazyku jako jeden z moznych vaznamu. To slovo je v Koranu pouzito nekolikrat a nikdy ne v situacich, ktere by mohli byt chapany jako biti nebo agrese. Prorok Mohamed pry nikdy neuhodil zenu nebo dite a varoval pred manzelstvi s muzi, kteri jsou k zenam hrubi a biji je.

Hadithy, ktere povoluji biti manzelky, jsou slabe, a i ty rikaji, ze je to dovoleno pouze zubnim kartackem nebo slozenym kapesnikem.

0 0
možnosti
K

ksatrija

7. 9. 2010 14:37
Re: Biti zeny

Jistě úchyloprorok by nikdy neuhodil dítě - jenom ho nežně píchal ;-€ 

0 0
možnosti
ZB

zdenekbobek

7. 9. 2010 14:30
hele aišo

Hele, Aišo, nech toho, nemá to cenu. Islám neobhájíš. Nás tady jen naštveš. Zabal to. Vlastně ne to ani nikdo neni zvědavej. Chceš být muslimka? Tak si jí buď. Ale necpi to lidem.

0 0
možnosti
Z

Zawgat_Mohammed

7. 9. 2010 14:36
Re: hele aišo

Aisha se vyjadruje k tomu clanku. Nechce-li byt Krasna Neznama muslimka, at ji neni a nikomu to necpe.

Neziji v CR a nevim, jak zije vetsina ceskych muslimu. Ale clanku neverim a i manzel tim byl sokovana neveril tomu. Ano, neco z toho byt ravda muze a zrejme i je. Ale naprosta vetsina zen se manzela neboji a neni tyrana. To, co Krasna Neznama popsala jako bezne, jsou minimalne v zemich, jako je Rakousko nebo Egypt zcela extremni pripady.

0 0
možnosti
ML

Niktor

7. 9. 2010 14:24
Spiritualita

V islámu prý není žádné duchovno. Inu, nevím, jestli za rožíření tohohle přesvědčení může Akif Pirinçici, jenž v této souvislosti bývá často citován, každopádně je to oblíbená mantra "islamoskeptiků". Jak ji ale nějak podložit? To duchovno, spiritualita je přeci niterným osobním prožitkem, který nejde přímo popsat ani ho přenést na jiného člověka; těžko lze takového prožitku dosáhnout prostým vykonáváním obřadů nějakého konkrétního náboženství.Toužím-li jako ateista po nějakém duchovním prožitku, mám si snad dát kolečko kostel-synagoga-mešita-mandir-gurudvára, všude se hezky pomodlit a čekat, jestli ucítím boží přítomnost? Pravděpodovně neucitím, pokud v žádného Boha prostě nevěřím. Tak prostě nenajdu spiritualitu v žádném náboženství. Maximálně se může stát, že budou okouzlen impresí, kterou ve mě zanechá třeba krásně vyzdobený kostel, pohled na efektní hinduistický obřad atd, ale tytéž pocity můžu mít i při pohledu na západ slunce, nebo na kýčovitý plakát na zdi čínské restaurace...

0 0
možnosti
B

BorekzBrna

7. 9. 2010 14:30
Re: Spiritualita

Experimentálně bylo na věřících ověřeno, že nejsilnější spirituální zážitek měli při použití halucinogenu z houbiček.

0 0
možnosti
K

ksatrija

7. 9. 2010 14:17
Pár info pro případné budoucí konvertitky k této..

primitivní nehumánní středověké ideologii:

http://pravdaoislamu.cz/index.php/2006/09/28/zensky-raj!!

0 0
možnosti
MK

mamarena

7. 9. 2010 14:30
Re: Pár info pro případné budoucí konvertitky k této..

Ty jo! Tak to mi nějak nehraje. Nesmí studovat. Psala jsem si jednou s jedním Iráčanem. Prý má ženu ajťačku. Bydlí v Bagdádě. A ta paní, na tom youtube, byla právnička 8-o Tak to teď fakt nechápu! Ksatrijo! Udělej něco! Oni vlastně neví, co jsou, kdo jsou a možná ani kde jsou!!Zachraň je! Spolu s Borkem to dokážete! !!

0 0
možnosti
K

ksatrija

7. 9. 2010 14:06
0 0
možnosti
K

ksatrija

7. 9. 2010 14:00
A takhle se po vzoru toho úchyláckého samozvaného proroka..

..nakládá s dětmi:

http://www.youtube.com/watch?v=e-WiE3Vg14A&feature=related ;-€

0 0
možnosti
MK

mamarena

7. 9. 2010 14:23
Re: A takhle se po vzoru toho úchyláckého samozvaného proroka..

Tak to ta naše česká maminka s Fridexem je vlastně úplný anděl!

0 0
možnosti
B

BorekzBrna

7. 9. 2010 13:54
Smrt nevěřícím a odpadlíkům

Jakékoliv slovní popření muslimské víry je považováno za odpadlictví. Například prohlásí-li někdo, že vesmír existuje už od věčnosti nebo že Bůh má materiální podstatu, pak je odpadlík. Popírá-li někdo jednotnost Boha nebo se přizná, že věří v reinkarnaci, proviní se odpadlictvím. Určité jednání je také považováno za akt odpadlictví, například neuctivé jednání s výtiskem Koránu, jeho pálení nebo dokonce i ušpinění. Někteří doktoři islámského práva tvrdí, že se muslim stává odpadlíkem, vstoupí-li do kostela, uctívá modly nebo se učí a praktikuje magii. Muslim se stává odpadlíkem, jestliže hanobí Prorokovo jméno, mravy nebo ctnosti nebo popírá Muhammadovo proroctví a to, že byl skutečným prorokem. 

Je zcela zřejmé, že podle islámského práva musí být odpadlík usmrcen. Ohledně tohoto nařízení nejsou mezi tradičními muslimy a moderními učenci žádné spory a v textu pro to máme důkaz.

0 0
možnosti
B

BorekzBrna

7. 9. 2010 13:55
Re: Smrt nevěřícím a odpadlíkům

Někteří moderní učenci tvrdili, že v Koránu je odpadlíkovi hrozeno trestem pouze na onom světě jako například v súře 16:106: „Na toho, kdo zapře Boha poté, co již uvěřil - kromě toho, kdo byl donucen, zatímco srdce jeho klidné bylo ve víře - a zejména na toho, kdo hruď svou nevíře otevřel, dopadne hněv Boží a pro něj je připraven trest nesmírný“

Obdobně v 3:90-91 : „Kdo zřekli se víry poté, když ji přijali, a potom nevíru svou ještě rozmnožili - od těch nebude přijato pokání jejich, neboť to jsou zbloudilí. Od žádného z těch, kdož neuvěřili a jako nevěřící zemřou, nebude přijata ani země zlatem naplněná, kdyby se tím chtěli vykoupit. Pro ty je určen trest bolestný a nebudou mít pomocníky žádné.“

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

7. 9. 2010 13:50
Musela jsem to napsat,

mulláhové už sbírají kameny

0 0
možnosti