Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Krokodyl1

30. 8. 2009 12:18
Souhlas

Jak s tou paní co vás posílá domů, tak i s ostatními příspěvky v diskuzi!!! Jste jako pomalu rozšiřující se mor. Určitě by Vám v jiné zemi bylo lépe.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

30. 8. 2009 11:38
Bohužel

islám chce pokořit nevěrce, muslimové v kulturních křesťanských zemích chtějí zavést na konci snažení šáriju-- přísný muslimský zákon a křesťané si vážou dobrovolně mlýnský kámen na krk. Buď muslimové se změní  v křesťany a přijmou evropské zvyklosti-!!zahodí směšné šátky např.-- --- nebo je doporučuji--- dokud jsme majoritní--- do jednoho vyhnat zpět-- odkud přitáhli!!! Moc času nám už NEZBÝVÁ !!!

0 0
možnosti
LM

Aaron71

30. 8. 2009 11:35
V Izraeli je fajn

A tady také. Každé místo má svojí kulturu a určitou míru tolerance. Ta tolerance se snižuje v okamžiku, když se nemístní kultura začíná dožadovat větší pozornosti než kultura místní. A to platí všude. Kromě muslimských zemí. Tam jsou nemístní kultury zakazovány a trestány. Tak tam Aisho nechoďte.;-)

0 0
možnosti
TCTSV

ten co tančí s vlky

30. 8. 2009 11:28
Názor většiny obyvatelstva

Paní měla pravdu, bohužel se tady rozrůstáte jako plevel a začínáte si vyskakovat. Evropa už neví co s vámi, Francie, Holandsko, Německo a Británie už jsou skoro muslimské a Vy se divíte, že na vás - muslimy lidi mají takový názor a nenávidí vás? Co děláte u vás s takovými, kteří nesouhlasí s vašim náboženstvím a věří v jinou víru? Máte demokracii? Stavíte jim kostely? Prodáváte jejich náboženské knihy ve svých knihkupectvích? Snažíte se s nimi komunikovat? Nesnažte se mi tvrdit, že ano.

Proto se přidávám ke slovům té paní. Zastupujete zde muslimský svět plný zla, přístupu k ženám jako k něčemu méněcenému a proto musíte nést tyto důsledky a nedivit se lidem tady u nás - doma v ĆESKÉ REPUBLICE [>-]

0 0
možnosti