Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

MychalB

28. 2. 2009 16:15
nj, a v Americe zas bijou černochy...

;-D

to jsou teda argumenty ;-D;-D

0 0
možnosti
JL

nakej_nick

28. 2. 2009 15:13
autorko, mám dotaz

jak velký je rozpočet Organizace islámské konference na propagandu v ČR?

Jdete na to moc okatě, fakt.

S pozdravem "Fitna", eNeN

0 0
možnosti
RK

Radek0075

28. 2. 2009 14:02
Co to je?

"Říkáte svému partnerovi, kam se právě chystáte? Hej, proč? Aha, aby neměl strach."  No přirozeně že mi partnerka vždycky řekla kam jde, ale zároveň i já řeknu kam jdu já. To je snad normální

že nezmizim neznámo kam. ;-D 

0 0
možnosti
S

sphagnum

28. 2. 2009 21:56
Re: hmmm, a co dětské sňatky?

Proč by je zmiňovala? u nich asi nenašla příklad, že se dějí tady "taky" takže by jí to porušilo vykonstruovanou rovnováhu.

0 0
možnosti
M

Monokulturalista

28. 2. 2009 14:00
Demagogie a lži

Předvedla jste tu opět demagogie a lhaní. Vše v rámci lživé propagandy s názvem takkíja. http://www.eurabia.cz/Articles/1702-vite-co-je-takkija-.aspx  Ano, i v naší křesťanské společnosti existuje domácí násilí. Ohromný diametrální rozdíl je však v tom, že u nás je domácí násilí trestné, zatímco v muslimských státech ne. V některých možná státní zákony ho zakazují, náboženské ale dovolují případně vytváří pro domácí násilí příznivé prostředí. ;-€;-O

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

28. 2. 2009 13:34
Jen se děsím

Žvásty naprosto srovnatelné se soudružkou Ulmannovou. Ještě aby ta tak konvertovala...

0 0
možnosti
VPB

Jadyk

28. 2. 2009 13:08
Zatím máte v Čr resty...

Žádné "zabombené" letadla, vlaky, autobusy,žádné volání po šaríji jako v Londýně... Tak Vás totiž většina Čechů vnímá. Islám není špatný a má vě světě své místo. Jenže ne v Evropě, ale na středním východě. Opravdoví Židé se odstěhovali do Izraele, měla byste si z nich vzít příklad a přesídlit například do Saudské Arábie, tam by Vaše blogování náleitě ocenili.:-P

0 0
možnosti
M

mischplysch

28. 2. 2009 12:31
Vidím to jinak

Domácí násilí existuje ve všech zemích, kulturách, náboženstvích, rozdíl je v tom, jak je přijímáno, řešeno a to i na úrovni státních orgánů.

V mnoha muslimských zemích je to často zamlčováno, neřešeno, pro ženy neexistuje mnoho organizací a cest, jak se z toho problému vymanit.

Navíc si dost muslimů myslí na základě koránu, že ženu mohou bít, protože, co je psáno, to je dáno. A tím nechci rozpoutat diskuzi na téma, jestli to Islám schvaluje nebo ne, prostě každý muslim to vidí jinak.

Na západě se před tím alespoň nezavírají oči a je snaha to změnit, Čechy jsou v tomhle ještě dost pozadu, přeci jen komunismus měl k tomuto problému podobný přístup, jak muslimské země.

Ženská emancipace a snaha o zlepšení postavení a práv žen je poměrně mladý fenomén, nedá se čekat, že to za pár desetiletí bude vše vyřešeno a ideální.

0 0
možnosti
M

mischplysch

28. 2. 2009 12:45
Re: Vidím to jinak

Na druhou stranu Islám zakonzervoval postavení a práva žen na základě společnosti žijící před mnoha staletími, šance na reformaci a přizpůsobení zákonů dnešní době je velmi malá a jen v některých zemích.

Zatímco zákony a společnost se dynamicky vyvíjí, postavení a práva muslimek jsou stále víceméně stejné, někde se pravda trochu zlepšuje, jinde naopak zhoršuje (Afghánistán pod Talibanem, Somálsko, Irán za revoluce, Saudská arábie atd).

Je naivní si myslet, že polygamie vyřeší nevěru, i polygamní muži mohou být a někteří jsou nevěrní. Polygamie není dobrá cesta k řešení nevěry.

Pracovní diskriminace tu existuje, ale pracuje se na zlepšení. Nejdále jsou v potírání tohoto Skandinávské země, možná by bylo dobré porovnat tyto země s muslmskými, myslím že by z toho Skandinávci vyšli lépe.

0 0
možnosti
LH

DrJelcin

28. 2. 2009 12:01
Prijedte na exkurzi a pak delejte rozbory

Mila damo, prijedte se na par let podivat do Saudske Arabie, jak to chodi v tom vasem opevovanem Islamu. I Hitler by se stydel provadet a prohlasovat ve 40. letech to, co je tu na dennim poradku v roce 2009. Myslim, ze byste rychle procitla a ze by to byl vas posledni mesic, ktery byste se k one 14 stoleti stare a davno prekonane ideologii hlasila. Lide hlasici se k Islamu poslapavaji vse, za co Evropa dlouha staleti bojovala. Kdy konecne v Evrope vlady a lide pochopi, ze tolerance k Islamu je ne nepodobna toleranci k nacizmu? Pral bych vam zazit debatu o Gaze v okruhu beznych zamestnancu (muslimu) v jedne Saudske IT firme. Ani jeden nemel s Gazou nic spolecneho. Presto z nich vysly tak nenavisne nazory, ze bych se za ne uprimne stydel. Nemohl bych se hlasit k takove spolecnosti lidi. Vy to bohuzel dobrovolne cinite. Je mi z vas smutno ;-(

0 0
možnosti
V

vKrieg

28. 2. 2009 11:58
72 panen

Přátele zamystese nad moji otázkou:

Proč potřebuje (Y)Alláh lákat své věrné na sex ?

0 0
možnosti
K

kion1111

28. 2. 2009 13:26
Re: 72 panen

;-DR^

0 0
možnosti