Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

DaM

17. 1. 2009 15:14
Aisho, Aisho, ...

... slepej vidi, hluchej slysi, chromej chodi a Aisha tomu veri. Na tom neni ale jeste nic spatneho - ostatne jak se rika v jednom filmu: "V kazdy tride je nekdo blbej" - ale prohlasovat, ze se misto ditete nekomunarodi muslim, je uz fakt moc. Neni nahodou islam nositelem myslenky nenavisti k nemuslimum? A pokud ano, neplati na nej nahodou nase a evropske zakony, ktere podporu techto sekt stavi mimo zakon? A jak je tedy mozne, ze s propagaci islamu nikdo nic nedela?! Takhle prznit deti hned po jejich narozeni je asi hlavnim z duvodu, proc bychom toto meli okamtite resit a Aishu a podobne bud vykazat z CR nebo proste podle zakona odsoudit a zavrit. Zde se totiz uz nejedna o svobodu vyznani, ale o cileny utok na bezbranne deti.

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

17. 1. 2009 15:16
Re: Aisho, Aisho, ...

v judaismu se kazde dite rodi zidem. tak to nabozenstvi to ma. navrhujete tudiz po vzoru hitlera vykazat nebo odsoudit vsechny zidy ?

0 0
možnosti
FP

MudaFuka

17. 1. 2009 14:58
Islam je omyl, nebo blbe pochopenej..

nedavno ta matka s bratrem co vyrizli dceri (sestre)  plod z tela? boze co to je za nabozenstvi co dela z lidi takovy zvirata.. fuj.. to je ucta k zivotu.. boze ochranu nas pred nim...

0 0
možnosti
I

Imane

19. 1. 2009 11:59
Re: Islam je omyl, nebo blbe pochopenej..

To je prave to, ze dnesni svet a hlavne media touzi jen po senzacich, bohuzel o  islamu se nedozvite z televize, ba ani z novin a dalsich medii, tam maximalne narazite na podobne otresne historky jako je ta z vaseho prispevku, pane.Sam vidite, ze vas tahle udalost( myslim tu s vyriznutim ditete) donutila reagovat a divat se na islam negativne.Pritom takovahle zverstva nemaji s islamem vubec nic spolecneho. Pachaji je agresivni, pomateni lide, kteri ale existuji  i v radach krestanu, zidu i ateistu, ale to, ze se clovek narodi s nalepkou MUSLIM na cele,tzn v muslimské zemi nebo muslim.rodicum,z nej muslima rozhodne nedela,pane!!!!!!!Reagoval byste stejne negativne ,kdyby toto spachal nejaky neverici ci  takzvanykrestan? Odsoudil byste na zaklade toho Krastanstvi a hodil vsechny Krestany do jednoho pytle? Ja sama jsem muslimka a kdybych se mela ridit podle toho, co slysim v mediich, nikdy bych se ji nestala.Protoze v mediiich narazite jen na same blaboly!!!!!! Hezky den

0 0
možnosti
BH

BoboHml

17. 1. 2009 14:41
Cha

a není pravda to, že by to byla ušlápnutá chudinka, která nikam nesmí, která

V tomto městě řízeném protitalibanskou Severní aliancí, zakázal místní guvernér ženám přístup na trh. Je, jak se dovídám, tradicionalistou. Po setmění, tedy krátce po páté hodině, se v prašných ulicích nenachází už vůbec žádná žena. Takže kde jsou a co si myslí o tom, co se děje v jejich zemi?

Čtení (a vůbec učení) tě nemine, vzdělávání máš přímo nařízeno, a to dokonce i pokud jsi holčička, třebaže ti někteří islámu neznalí budou tvrdit pravý opak.

Pouze patnáct procent afghánských žen umí číst a psát. Vzdělání pro dívky bylo vždycky prioritou pouze elity ve větších městech, jejíž příslušníci přijímají životní styl Západu.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

17. 1. 2009 14:42
Re: Cha

Svoboda volby:

Jejich manželé trvají na tom, aby burkhu nosily. Kdyby tak nečinily, říkají, zostudily by celou rodinu. Fahima přikyvuje. Její nejstarší dceři je čtrnáct. Tento rok se oficiálně stane dospělou a to znamená, že bude muset chodit v úplném zahalení. Nenávidí to, říká Fahima. Je to prý velmi těžké, takto otřást dětskou svobodou. Její dcera již dokonce obdržela několik nabídek k sňatku od místních rodin

0 0
možnosti
JN

dajana.p

17. 1. 2009 14:19
Tak prrrrrrr

já jsem se určitě jako muslimka nenarodila! Moje rodina byla křeťanská. ;-O;-€Rv

0 0
možnosti
A

aisha

17. 1. 2009 14:25
Re: Tak prrrrrrr

Já vás do své víry nenutím. Psala jsem, v co věříme my.

0 0
možnosti
JD

Mafrinka

17. 1. 2009 14:11
Pisete hezky,

srozumitelne a stylem "pro deti". To je moc hezke. Mohla byste psat pohadky, urcite by mely uspech. Diky a drzim palce :-)

0 0
možnosti
A

aisha

17. 1. 2009 14:15
Re: Pisete hezky,

:-)díky.

To je proto, aby všichni měli šanci pochopit :))

0 0
možnosti
T

trallfa

17. 1. 2009 14:06
Aisho, Aisho-zase špatně.

Za trest ti dávám 3x Zdrávas Mária a 6x Otčenáš:-P

0 0
možnosti
MS

BingoXX

17. 1. 2009 13:54
v takovém Afganistánu

mají prý všechny  ženy maturitu a poté 60= vysokoškolské vzdělání a v dalších islámských státech je to prý ještě lepší;-)

0 0
možnosti
MS

BingoXX

17. 1. 2009 13:55
Re: v takovém Afganistánu

60%

0 0
možnosti
M

mammamia

17. 1. 2009 13:27
uz jste s tim

trochu trapna. inteligentni lide vi, ze kdyz se narodi miminko, tak je to predevsim maly uzlicek place a hladu a ne MUSLIM. trochu IQ do toho pridat!Rv

0 0
možnosti