Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Dr. Hurvínek

13. 12. 2008 23:59
Dr. Abd Al-Majid Al-Zindani

http://www.youtube.com/watch?v=7x_I7tic_84

0 0
možnosti
D

dr.bolíto

13. 12. 2008 23:57
Dobře, shrneme to, uzavřeme to a jdeme spát

Bod pro Vás, pokud máte přesvědčení, nestydíte se za něj a jste pevná. Je pochopitelné, že čeho srdce plno, tím ústa (prsty na klávesnici) přetékají a dva roky s novým náboženstvím zas není tak moc, uvidíme za třicet let. Tohle je tak akorát, jak dlouho baví mozek houpat se na vlnách opojení (z lásky, nové ideologie atd.). Kdo najde skutečně svou cestu a pokoj, má Boha v srdci, jenže u Vás je to spíš na hlavě. Čili chcete-li odmítavé reakce a tím se posílit v postoji nepochopené osoby povýšené nad ostatní, neb jediná zná pravou cestu a dosáhla osvícení, jen tak dál. Ale nové české muslimy na tohle webu asi nenaděláte.

0 0
možnosti
PG

quido

13. 12. 2008 23:53
šátek, vepřové a jiné tradice ...

Bohužel se musím přidat ke kritikům - divíte se, že jste "ztratila" přátele a tiše si stýskáte, že teď jste proti "nám" obyčejným jiná... nevrdím, že ve většinové společnosti je vše naprosto v pořádku, ale vy jste si vybrala cestu extrémní, která nemá s naší kulturou a tradicema absolutně nic společného...

V jiném článku uvádíte, že islám vám dává odpovědi na vše a skládá se jako puzzle - zajímavé je ovšem to, že bibli jste nedočetla ... nejsem věřící, věřím ve schopnost člověka, ovšem věřím také tomu, že vše by mělo mít jakýsi "vyšší smysl", ale vytahovat na netu problém "ztráty" přátel "jenom kvůli šátku" ... Vy tvrdíte že jste se nezměnila - změnila a to výrazně a nedivte se, že vaši přátelé, kteří uznávají jiné hodnoty (nehodnotím zda lepší nebo horší) se k Vám obrací obrazně zády ...

0 0
možnosti
S

sphagnum

14. 12. 2008 10:36
Re: šátek, vepřové a jiné tradice ...

Zvlášť, když v tom nošení šátku ja jaksi taksi zakomponován názor, že ten kdo to dělá, je lepší než ten, kdo to nedělá:-( Padají i názory, že nemít zahalené vlasy je pro muslimku stejné jako být nahá, pak mě zajímá jestli se taková muslimka/muslim na všechny ženy okolo sebe kouká stejně, jako by byly nahé, fuj! To, že se naše milá muslimka Aisha (logicky) setkává z odsudky jen z jedné strany vůbec neznamená, že z druhé strany (muslimů vůči nemuslimům) nejsou a to mnohem větší.

0 0
možnosti
K

kion1

13. 12. 2008 23:44
Volič Národní strany

Jste fakt neskutečně hloupá, a je mi vás líto.Buďte přirozená, ale pro vás je nejspíš pozdě:-/:-)8-oRv

0 0
možnosti
J

johny.desetnik

13. 12. 2008 23:23
No nevím...

Dámo, mě jste tedy neoslovila. Nejde o islám (i když mám o něm své mínění), jako spíš o to, že váš přestup k němu  na mě působí jako známka jakéhosi vzdoru. Uvědomila jste si, že vaše kamarádky jsou slepice a chtěla jste zřejmě býti jinou - "nepovrchní". Ale víra přece není jen o tom, jestli nosíte šátek nebo nejíte vepřové (hovězí, kuřecí, telecí:-)). Přivedlo Vás k islámu něco hlubšího (nepovrchního)?

0 0
možnosti
DM

zimní okvětní lístek

14. 12. 2008 9:32
Re: No nevím...

R^ přesně...

0 0
možnosti
M

Martin5412

13. 12. 2008 23:02
?

Nepochopil jsem, proč byl tento článek napsán. Že muslimové nejedí vepřové a muslimské ženy chodí zahalené vímě všichni, že si tudíž muslimka nepopovídá na téma móda a grilování je prasete je logické. Takže co nám vlastně autorka chtěla říci nového a podnětného ?

0 0
možnosti
KL

cliff

14. 12. 2008 9:32
Re: ?

vcera jsem se ozral a rano me bolela hlava. toz jsem si vzal ibalgin a je mi dobre. konzumujte ibalgin, ulevi se vam. a jeste vice, pobud to napisete do nejakeho verejneho bloku.

0 0
možnosti
S

sugoll

13. 12. 2008 22:49
Holky v mešitě?

Pokud si vzpomínám, když jsme zašli v Tunisu do mešity, tak tam holky nesměly, nebo je to jinde jinak?

0 0
možnosti
E

EWCZ+

13. 12. 2008 22:59
Re: Holky v mešitě?

Jako vubec? Ja cetla, ze v mesite maji zeny stat oddelene v zadnich radach, aby jaksi nesvadely muze, aby po nich pokukovali.

0 0
možnosti
ZN

eman1

13. 12. 2008 22:44
Hmmm, a nějaká víra, že by žensky

chodili povinně naostro  by nebyla ?

0 0
možnosti
JA

tydýt

13. 12. 2008 22:42
Allahu akbar

Podle většiny monoteistických náboženství je "jen jeden bůh". Já věřím, že je jedno, jestli je římskokatolický, pravoslavný, islámský, jidiš, evangelický, budhistický, ahuramazdovský nebo jánevím jaký. Hlavní je, že vím, že existuje nějaká síla, která ochraňuje mne a mé blízké před vším špatným. Pokud jste našla svého Boha v islámu, blahopřeji. Jestli je to Bůh, který sídlí uprostřed Vašeho srdce, je to Vaše nejlepší volba. Každý člověk by mohl poslechnout hlas svého srdce, co se víry týče. Přeji mnoho štěstí.

0 0
možnosti
A

annakkk

13. 12. 2008 21:54
o cem tohle je?

Ze vy chodite s muslimem? Konvertovane jako Vy jsou nejhorsi, hrozbou pro Evropskou civilizaci. Vam podobne vychovavaji svoje deti proti demokracii, proti vsemu co nesmrdi Koranem, protoze musite dokazovat KLANU ze jste OPRAVDOVA muslimka. A mi platime ucty. Jako kdyz vam milej, hodnej manzel odveze deti po rozvodu do islamistanu protoze podle isl.prava(sharia) deti patri jemu. A pak tu brecite a pozadujete pomoc. Neislamskej.

0 0
možnosti