Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

ksatrija

8. 9. 2010 9:03
Islámská pedofilie po vzoru samozvaného úchyláckého proroka

http://www.youtube.com/watch?v=e-WiE3Vg14A&feature=related Rv

0 0
možnosti
K

ksatrija

8. 9. 2010 8:55
A pořád dokolo s těmi pomatenými konvertity..

Teď nás tu nějaký pomatený konvertita (anebo jenom prostě lhář) chce přesvědčovat o tom, že v koránu není nic o bití žen, a že se ty konkrétní termíny dají překládat jinak. Běžte to vy lingvisti ;-Dvysvětlit rodilým mluvčím.

http://www.youtube.com/watch?v=e_hLg5WvUw0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iq9m_aXwgu0&feature=related

A za tohle byl zavražděn Theo Van Gogh vašimi souvěrci:

http://www.youtube.com/watch?v=yWR2f03eZJg&feature=related

0 0
možnosti
PW

Pulchritudinous Wendolene

8. 9. 2010 2:00
Mila pani Berrouche, ale vy nam trosku mlzite...

"Á propos: děti do školy a školky klidně dávám (islám to nezakazuje),

před spaním si čteme (ani příběhy islám nevyškrtává), písničky a

básničky děti ovládají. Obrázky živých tvorů (kor pro děti) zakázány

také nejsou... Myslím, že mé manželství funkční je a tak se s paní Krásnou Neznámou

ráda seznámím a rozšířím její obzory ..." Ale zapominate na to, ze deti mate s byvalym manzelem, Cechem, tudiz deti urcite do skoly/skolky chodi a jak by se asi tvaril otec vasich deti na to, ze je nechcete davat do skol? Navic je skolni dochazka povinna v CR. Navic jste konvertovala k islamu, predtim, nez jste se vdala,tudiz vas pribeh je ponekud jiny. Vas novy manzel muslim z Alziru je  uzasny, ale to neznamena, ze neexistuje jiste procento zen, ktere se nestastne provdaly za muslimy. Ano, v idealnim svete si kazda zjisti, do ceho vlastne jde, ale svete neni idealni a ne kazda chce konvertovat . Muze za nefungujici manzelstvi nabozenstvi, kdyz se jedna o snatek ateistky a muslima? Ano.

0 0
možnosti
S

sphagnum

8. 9. 2010 8:54
Re: Mila pani Berrouche, ale vy nam trosku mlzite...

Jsem líná projíždět její starší články, ty vzájemně protiřečící bláboly se skoro nedá číst, ale v jednom článku se svěřuje, že dává děti do školy, přestože ví, že je špatně aby se míchali pohlaví, ale jako samoživitelka nemá na výběr.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

7. 9. 2010 22:26
budu vás muset trochu poučit

Neumím si totiž vysvětlit, proč nechápete zásadní rozdíl mezi tím, když zbije manželku muslim, a například ateista. Nebo křesťan.

Muslim se ničím neprovinil - viz Korán 4.34, kde je explicitně řečeno, že muž je soudcem své ženy, je ženě nadřazen a má ji v případě neposlušnosti bít.

Ateista či křesťan se provinili.

Poučení: mezi muslimy se . stejně jako mezi ostatními lidmi - najdou dobří či špatní lidé. Ale islám je špatný, protože podporuje lidskou špatnost a schvaluje ji. Přesně řečeno, definuje dobro a zlo jinak, než je definováno v našich kulturních podmínkách a v sekulární demokracii. A mě místní definice dobra a zla vyhovuje.

0 0
možnosti
ML

Niktor

7. 9. 2010 22:43
Re: budu vás muset trochu poučit

Pokud bije muslim manželku tak, jak popisovala Krásná Neznámá, tak se stoprocentně provinil, protože nepodnikl předchozí kroky, které verš 4:34 předepisuje a navíc ji bil tak, že jí způsobil viditelná poranění. 

Že je muž soudcem své ženy a že je jí (obecně) nadřazen, tak explicitně napsáno není (tvrdil byste třeba, že v české kultuře jsou rodiče nadřazeni dětem, protože se od nich vyžaduje poslušnost a oddanost?)

Jo a podle Bible je zase možné bít otroky a děti, tak to abyste svůj seznam zlých náboženství rozšířil...

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

7. 9. 2010 18:38
děkuji

za pragmatický a rozumný článek. Ráda Vaše texty čtu - člověk se zde alespoň něco doví (než od vševědoucích teoretiků s nulovou osobní zkušeností)

R^

0 0
možnosti
A

aisha

7. 9. 2010 21:40
Re: děkuji

Moc děkuji, také čtu Vaše články moc ráda :-)

0 0
možnosti
K

ksatrija

7. 9. 2010 17:25
Musulmani v této diskuzi, ostatně jako ve všech propadli..

Nepomohlo ani lhaní, odvádění pozornosti jen na vybraný detail, zesměšňování, místo odpovědi použití protiotázky, ignorace mnohých argumentů apod. Sbalte si svých pár švestek a pakujte se do pouštního středověku kam patříte, tady [>-] vám pšenka nepokvete Rv

0 0
možnosti
H

hlava222

7. 9. 2010 17:03
No zatím jsem si nevšiml že by u nás byly televizní

debaty o tom jestli a jak mlátit ženu a jak to vyložit co se v  těch svatých spiscích o tomhle píše, tedy jestli ti svatí mužové tím mysleli přetáhnout ženu karabáčem nebo jenom poklepat pěstí na oko.:-)

0 0
možnosti
KB

Kolokol

7. 9. 2010 16:38
Víte já mám s islámem a muslimy jeden problém.

 Nejsem bigotní věřící, ale považuji se za křesťana, zejména v civilizačně - kulturním smyslu. Kdyby existovala hypoteticky nějaká komunita či stát kde by se uplatňovalo středověké církevní právo a například nějaká žena byla odsouzena k upálení pro čarodejnictví tak většině normálních lidi  (kromě nějakých fanatiků) nedělá problém, se jednoznačně od tohoto chápání víry distancovat a odsoudit to. Bohužel nic, takového nenalézám u muslimů, se kterými jsem měl možnost mluvit. Vždycky je tam nějaké to ALE, že je třeba to chápat v souvislostech, to či ono, atd. V některých věcech je a musí být svět černobílý. Prostě je pouze Ano a Ne. Do 21. století nepatří katolické právo středověku ani právo šária. Vezměte příklad Aštianiové, která byla v Íránu odszouzená za cizoložství k ukamenování (viz článek na Idnes). Budu vám věřit, až po celé Evropě budou např. tisícovky evropských muslimů protestovat před Íránskými ambasádami. Samotných muslimů. Do té doby islám do Evropy nepatří.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

7. 9. 2010 16:44
Re: Víte já mám s islámem a muslimy jeden problém.

K posledku jen dotaz: protestují tisíce evropských křesťanů před ambasádami Ugandy, která chce zabíjet homosexuály (na základě křesťanských ideálů, implantovaných v posledních letech americkými misionáři)? Neprotestují? Proč ne?

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

7. 9. 2010 15:19
Vzletné velebení islámu jakoby ústy ženy

a on to píše nějaký člen buňky al-Qāʻdh  chalífátu al-Jmhwryh at-Tshykyh. Že na to všichni skočili

0 0
možnosti