Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pomeranc_dostal_banana

25. 10. 2009 19:37
hrozná představa?

Co je na tom hrozného pro alláha? Po svém psovi se z misky klidně napiji. Daleko raději než abych muslimovi podal ruku :-P

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

21. 3. 2009 22:58
A jak mi ještě vysvětlíte,

když jsou muslimové takoví milovníci psů, proč třeba v těch zmiňovaných Teplicích kopou arabští spratci do psů místních obyvatel, co je venčí v parku? Aprops, Arabky, co lezou do bazénů v těch svých uprášených burkách zvenku, to je taky pěkná, Vámi stále citovaná hygiena...

0 0
možnosti
Z

Zawgat_Mohammed

27. 2. 2009 21:34
Svete div se,

muj manzel, muslim a Arab v jednom, se dokonce ani neurazi, kdyz ho prirovnam k psovi.

Ne ze by psy miloval, kdyz byl maly, tak ho jeden "malem sezral", a od te doby se kazdemu psu bez nahubku obloukem vyhne ;-)

0 0
možnosti
K

kion123

24. 2. 2009 22:59
Odpověď na cenzorem smazaný příspěvek

od autorky tohoto "článku":

vaše pokusy o urážku jsou celkem směšné a dost trapné. Pokud se představitel lázní rozhodne pro peníze od Arabů proti jeho domněnce, že by se to muslimům možná nemuselo líbit. Je to jeho problém. Ne můj, ani islámu. Takže si váš dotaz adresujte jinam ;)

A pokračujte ve svém slovníku, fakt, jsem ráda. Lidi nejsou slepí a hloupí také ne :-)s pozdravem Aisha

Takže vida nakonec se dobereme k tomu, že muslimové psy nenávidí, proč by to jinak(bezpáteřní vedení lázní) dělalo???!!!;-D

Inu muslimské pokrytectví, je nepřekonatelné!

0 0
možnosti
A

aisha

25. 2. 2009 15:26
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oprava: není to odpověď  na cenzorem smazaný příspěvek. Toto je soukromý mail, který jsem poslala na mailovou adresu kiona. "Gratuluji", jste první v mém "rejstříku", který nectí soukromou poštu.

0 0
možnosti
WS

wandering star

24. 2. 2009 2:37
Hlavně že styk s kozami a ovcemi je v pořádku.

Že by na nenávist ke psům pramenila z toho, že Mohameda v nejlepším kousl ovčícký pes? 

0 0
možnosti
PD

pedol

24. 2. 2009 0:18
citace

 „Andělé nevstupují do domu, ve kterém je pes nebo obrázek form;vyobrazení něčeho živého např. člověk, zvíře]. (al-Buchári, 3322; Muslim, 2106). 8-o

0 0
možnosti
MP

admiral666

23. 2. 2009 16:23
aisha z koranu

to je ta nezletila, kterou si vzal pedof.. ehm prorok a ktere zavadel ud mezi stehna, jak to resil onehda ctihodny "Ustav pro prezkum a udelovani fatew"?

0 0
možnosti
S

sphagnum

23. 2. 2009 16:22
celkem dobré až na..

Když se napijete ze stejné misky jako pes, je naprosto zbytečné se omývat, bacily šly zevnitř dovnitř, na to ani sedminásobná koupel fungovat nemůže;-D to vám je snad jasné, ne?

Není zakázané mít doma psa, ale kvůli hygieně to není ani doporučované.

Naopak, děti vyrůstající doma se psem nebo jiným zvířetem bývají méně nemocné než ty bez zvířat, navíc je to výborná prevence alergií.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

24. 2. 2009 1:12
Re: celkem dobré až na..

Neměla se omývat ta miska? ;) Jako alergik, který vyrůstl v hospodářství se psy, kočkami, králíky a prasaty i jako matka alergiků (na alergologii chov domácích mazlíčků důrazně nedoporučen pro možnost senzibilizace a ROZVOJ alergie na zvířata + vznik astmatu) nemůžu souhlasit, i ze zcela neislámského hlediska, s posledním souvětím.

"Hygienická hypotéza prokazuje určitý ochranný vliv soužití se zvířaty na rozvoje alergií, nutno ale rozlišit, s jakými zvířaty člověk žije a v jakém prostředí. Ochranný vliv má jen soužití s hospodářskými zvířaty, která nejsou chována v bytě. Setkávání s jejich bakteriemi, pozitivně ovlivňuje imunitní systém.

Každodenní kontakt s alergeny domácích miláčků v uzavřeném prostředí bytu rozvoj alergie spíše podporuje. Podobná je i situace v pracovních oborech, které zpracovávají zvířecí produkty. Zde není vzácností senzibilizace pracovníků na tato zvířata, zejména jejich srst a epitely."

http://www.bez-alergie.cz

0 0
možnosti
JD

gagaryn

23. 2. 2009 14:47
***

Pomatencům bez základních hygienických návyků je zamozřejmě jednoduší pohrozit pes je fuj, prase je fuj než je ty návyky naučit.

0 0
možnosti

WIFI

23. 2. 2009 8:59
Dotaz

píšete ve svých příspěvcích, že islám není zas tak špatný, jak se může zdát. V souvislosti s tímto článkem se nemůžu nezeptat. Často slýchávám od záchranářů - kynologů, že pokud zasahují v musliimské zemi např. po zemětřesení, muslimové mají problém s tím, že je najde pes a co je ještě horší, pokud je kynologem žena. Nepřijde vám to divné ? Pokud je islám tolerantní, tak proč místo poděování za záchranu ze sutin řešíte kraviny typu zachránil mě pes, kterého vedla žena ? Být na jejich místě, po prvním takovém zážitku se bálím a mizím zpátky do civilizace, není přece důvod vnucovat pomoc někomu, kdo o ni nestojí.

P.S.: Vy u nás můžete chodit zahalení (tj. tolerujeme vaše zvyky), proč vy nutíte cizinkám vaše pravidla (nemůžete odlišnost tolerovat, tak jako my tady) ?

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

23. 2. 2009 14:54
Re: Dotaz

Omlouvám se, že odpovím před Aishou, ale nemyslím, že ta situace je všude stejná. Jsou místa,kde muslimové žijí se psy, protože je potřebují k životu (pastevci) a stěží by jim vadilo, že by je našel pes, jejich každodenní společník a pomocník. Také jsou muslimské země s ženami - vojačkami a v případě války by obyvatelé asi neřešili, že je brání žena. Žádné univerzální "vy muslimové"  neexistuje. Pochybuju, že by třeba v Bosně moc řešili záchranářské psy, nebo že by obyvatelé Nigeru byli netolerantní k jiným vyznáním.

Poslední souvětí nemá moc co dělat s náboženstvím, ale s pojetím morálky v dané zemi. Snad jediné země, které ze zákona požadují zakrytí vlasů žen, jsou Saúdská Arábie a Írán (skoro 60 zemí s převahou muslimského obyvatelstva nic takového nechce). Tolerování "přílišného oblečení" je  snazší, než tolerování "přílišné nahoty". I u nás je tolerovaná žena se šátkem na hlavě, ale jihoamerická indiánka v bederní roušce by z české ulice byla brzo převezena na policejní stanici.

0 0
možnosti