Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

pingodik

9. 2. 2009 12:45
....a ještě jedno doplnění

Slušní muslimové vážně existují.

Tak, jako se najde hodně kreténů mezi křesťany, židy i nevěřícími, tak se najdou debilové i mezi muslimy. To samé platí o slušných lidech. není možné odsoudit někoho jen proto, že jinak vypadá, jinak mluví, nebo se jinak obléká. Člověka musíte soudit podle toho, jaký je, jak se chová, jak mluví, jaké má názory, jestli je tolerantní...

0 0
možnosti
A

aisha

9. 2. 2009 15:14
Re: ....a ještě jedno doplnění

díky...V

0 0
možnosti
DM

DaM

9. 2. 2009 15:24
Re: ....a ještě jedno doplnění

"Člověka musíte soudit podle toho, jaký je, jak se chová, jak mluví, jaké má názory, jestli je tolerantní..." - naprosty souhlas!!! A presne proto povazuju 90% muslimu za teroristicke debily. Nic o nic nevypovida vice, nez jejich chovani, ciny, mysleni a ideologie.

0 0
možnosti
AB

pingodik

9. 2. 2009 15:31
Re: ....a ještě jedno doplnění

Proč zrovna 90%? Kde jsi přišel na toto číslo? Nechci nijak zpochybňovat tvé zkušenosti, jestli 90% muslimů, které jsi potkal můžeš zařadit mezi teroristické debily.

To máš z vlasntí zkušenosti, nebo z toho, co vidíš v televizi?

(Opakuji - nechci nijak zpochybňovat tvůj názor, pokud pro to máš nějaký důvod, který můžeš vysvětlit.)

0 0
možnosti
DM

DaM

9. 2. 2009 17:16
Re: ....a ještě jedno doplnění

Celkem jsem za zivot stravil asi 2 mesice v prostredi plnem muslimu a vzpominam na to jako na nejhorsi 2 mesice sveho zivota. Islam se dle mych zkusenosti rovna bordelu, pretvarkam, kradezim, lzim, a napadanim nevericich. Proto tvrdim, ze valna vetsina muslimu (treba tech 90%, mozna, ze 10% muslimu je ok) jsou normalni hajzlove, kteri zavidej rozvinutejsim civilizacim, ale zavist maskuji ideologii. No a ti nejhorsi to resi terorismem.

0 0
možnosti