Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Leopoldo

1. 6. 2008 15:16
Mozná ze si z nás jen delá srandu!!!

A kdyz to sranda není a myslí vázne vse co píse,tak je to zivá bomba.Zdá se tak sfanatisovaná,ze kdyby zítra ten její domácí Imán ji porucil nekoho zabít,nebo aby ona sama se stala lidskou bombou ,samosebou z príkazu Allaha,tak by bez pochyby  to udelala.

Myslím ze tento nábozenský fanatismus,zdaleka prestihl veskerý fanatismus politický.Vspomínáte si na tu cervenou knizecku od Mao v Chíne.Tohle je mnohem horsí!!!

0 0
možnosti

proctonejde

1. 6. 2008 15:20
Re: Mozná ze si z nás jen delá srandu!!!

prominte a to co pisete jste vydedukoval z ceho?? Autorka pouze pise o tom, v co veri a nikoho tady do niceho nenuti..... snad existuje svoboda slova, zijeme snad v demokratickem a svobodnem state? Nebo snad ne?

0 0
možnosti

Leopoldo

1. 6. 2008 15:57
Re: Re: Mozná ze si z nás jen delá srandu!!!

Svoboda existuje,ale jen pokud nemají vetsinu.Byl jste nekdy v nejakém islámském státe.Já ano.Byl jsem v Arabii,Bahreinu a Pakistanu.V Arabii me skora zabili,protoze jsem si nevsiml ze me byl videt na krku zlatý retízek s krizkem(dárek od maminky k birmování)To prý je provokace.

Slysel jste nekdy výraz "uzitecný blbec"?

0 0
možnosti

tromi

1. 6. 2008 16:28
Re: Re: Re: Mozná ze si z nás jen delá srandu!!!

oni islám nikomu nevnucují, amíci svoji "demokracii" všude

0 0
možnosti

thufir

1. 6. 2008 16:45
Re: Re: Re: Re: Mozná ze si z nás jen delá srandu!!!

Jak to, že nevnucují? V Austrálii prohlašují, že na život v té zemi mají největší právo, protože nejsou potomky trestanců, v Madridu vyhazují do luftu nádraží, v Londýně metro. Nakreslíš karikaturu hrozí Ti smrtí, Rushdie napíše knížku a skoro čtvrt století má ochranku. Západní civilizace umře na na svou toleranci. Ať si tito lidi tady žijí, ale ať se přizpůsobí. Tohle je Evropa, tak ať se podle toho chovají. Je to prostor svobody slova, minisukní a spusty dalších vymožeností. Místo, kde můžeš být ateistou, aníž bys byl všeobecně považován za exota.My se v jejich zemích taky musíme chovat podle jejich pravidel. Každý člověk se musí přizpůsobit okolí a nečekat, že většina se přizpůsobí jemu. Což se bohužel v některých evropských zemích děje.

0 0
možnosti

Leopoldo

1. 6. 2008 17:16
Re: Re: Re: Re: Mozná ze si z nás jen delá srandu!!!

A Vám se ta jejich "demokracie" nelíbí.A co by jste si prál,místo ní?Tusím po cem se Vám asi stýská!!!

0 0
možnosti