Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Aenigma

16. 6. 2011 9:34
osudove setkani

rikam si, ze kdybyste potkala krestana, tak nejdete zalibeni v krestanstvi. ale na internetu je mnoho mnoho muslimu, kteri zacnou zenu "balit" naprosto bez skrupuli. uz se nemuzu ani prihlasit na Skype, aby mi nenapsal nejaky muslim a nezacal se me ptat, jak to mam rada. ani nevim, jak zdvorile vycouvat, ale je mi to velmi neprijemne.

mam pocit, ze krestanstvi = mravni pokleslost = Zapad. vsechno dohromady pak zkresluje obraz o tom, jaky krestanstvi vlastne je - a pro muslimy je to dobra munice, jak sestrelit Kristovstvi, protoze z krestanu udelaji hyrici neurvaly prasata. nerikam, ze nejsou taci, kteri byli pokrteni jako kojenci a od ty doby o Bohu neslyseli, takze jsou vlastne matrikovi krestani, ale opiji se, biji zeny a celkove se chovaji hrozne. jenze jak jsem popsala vyse, setkala jsem se s nehoraznou neuctou muslimskych muzu! zadny zapadak a prislusnik jinyho nabozenstvi se ke me takto nechoval! a netvrdte mi, ze jsem si to cimkoli zalouzila! fotku tam nemamm jsem jen Zapadacka!

0 0
možnosti
D

DUBIO

5. 9. 2009 15:10
Islámský ráj pro ženy?

Doufám, že není ještě pozdě na otázečku/y.

Rád bych se zeptal Aishy, jak si představuje svůj a manželův posmtrný život a jak se na něj těší. Zajímalo by mě totiž, jestli má na tuto věc stejný názor jako jedna "opravdová muslimka" (nechci se tímto označením nikoho dotknout, definuji tím muslimku, která vyrůstala v muslimské rodině, zemi, a je tedy věřící od narození), se kterou jsem o tom mluvil. Ta mě přímo ohromila, když jsem se jí ptal, jak se jí bude líbit v ráji když ji tam bude manžel defacto podvádět s 40 pannami. A ona odpověděla, že bude mít radost z toho, že je manželovy dopřáváno tolik štěstí. Podle mě je to přinejmenším podivné, nemyslíte?

0 0
možnosti
JD

gagaryn

26. 2. 2009 14:03
***

Také jsem uvažoval, že bych byl muslim, pořídil bych si tak 5 otroků, to by se aláhovi líbilo.

0 0
možnosti
B

Bačík

26. 2. 2009 13:59
Buďbe důslední.

Domácí násilí sice záleží na člověku, ale Korán ho přikazuje. A to je podstatný rozdíl! (súra 4:34)

"Mírumilovné" náboženství také přikazuje bít jinověrce. ( súra 8,12):-/

0 0
možnosti
G

gcohen

21. 12. 2008 20:03
Priste az si zase

vymyslite, ze to chce nejakou zmenu v nudnem zivote, kupte si treba krecka a nechte nabozenstvi na pokoji.

0 0
možnosti
BO

Korytnaačka

16. 12. 2008 17:10
Už tě tluče?

Tak jak, pověz jak to jde dál, už tě tluče?

0 0
možnosti
A

Arub

21. 12. 2008 19:51
Re: Už tě tluče?

Nevidím důvod, proč by mě měl bít. Domácí násilí přece záleží na konkrétním muži, ne na náboženství.

0 0
možnosti
A

Arub

7. 7. 2008 12:13
islám je krásný

Jako česká muslimka naprosto chápu, co Aishu přivedlo k islámu. Je to dokonalé a mírumilovné náboženství, které dokáže dát člověku smysl života. VVVMyslím, že všichni, kteří ho tu tak špiní, o něm nic neví. Nebo jen to, co se dočetli v novinách a co nevypovídá nic o islámu, ale o jen několika pomatencích.

Aisho, drž se. Já také nikdy nezapomenu na ten krásný pocit, kdy jsem za přítomnosti svého milovaného (dnes již manžela) vyřkla šahádu a přijala islám. Byl to nejkrásnější den v mém životě.

0 0
možnosti
I

Ibitamuno

7. 7. 2008 18:21
Re: islám je krásný

Si delate srandu ze jo?

Skoda ze nekdo nemuze najit smysl zivota i bez nabozenstvi...Jo jo, nasla jste si nejakeho mohamedance, a tak jste se k nim musela pridat. SVoboda jak neco. Nejkrasnejsi den ve vasem zivote? Je mi vas lito.

Muj smysl zivota je moje rodina, nejkrasnejsi den byl,kdyz se mi narodilo dite a ja u toho byl.

0 0
možnosti
F

fext

30. 6. 2008 9:34
otázka

Cituju: "Těch pár měsíců jsem strávila nespočet hodin v debatách o islámu,  přečetla nespočet knih o islámu, včetně kritických, ptala se na věci,

které jsou součástí všech antiislamistických diskuzí. Až mě jednoho dne

došly protiargumenty. Všechny sporné otázky byly vysvětleny. Islám mě

dostal." Tohle by stálo za to rozvést. Protože osobně jsem k islámu zpočátku přistupoval velmi tolerantně a dokonce jsem ho obhajoval, pak jsem si přečetl Korán, Síra Rasůl Alláh od Ibn Isháka, a to, co píšou muslimové na svých webech a internetových diskusích, a zjistil jsem, že islám je totalitní nenávistná a sexistická ideologie, jejímž neskrývaným cílem je ovládnout svět, a ty, co se nepokoří, zabít.

0 0
možnosti
Q

QWERTOP

29. 6. 2008 13:12
Pochopení

se tady asi od nikoho nedočkáte. Proč? Připadáte si jako zakuklenec zajímavá, nebo máte křivé nohy? Co je tak zajímavého na pouštním bohovi? Všechny bych vás poslal do Afganistánu prožít si islámský ráj. Alespoň na deset let.

0 0
možnosti
JT

slatin

6. 7. 2008 17:58
Re: Pochopení

přesně.

0 0
možnosti
L

LubosTX

29. 6. 2008 0:50
Teda, vazena!

Pisete: ...  Až mě jednoho dne došly protiargumenty. Všechny sporné otázky byly vysvětleny. Islám mě dostal.

TOZ TED JSTE MNE DOSTALA VY!

Zavidim vam, jake puvabne, naivni a dobrosrdecne pomatene jasno mate o jedne z nejhorsich sekt, ktere si dokazu predstavit.  Ja jsem na tom, vazena pani, zcela naopak:

ISLAMOFOBIE DOSTALA MNE!

8-o

0 0
možnosti